10 poletnih pričesk

Poletje je pred vrati in zato je skrajni čas, da temu priredite tudi svojo pričesko. Omislite si frizuro z modnih pist, z novim, drugačnim spenjanjem pa jo lahko le osvežite ali prilagodite aktivnostim pod žgočim soncem.


priceska


Pol/pol

Nič nenavadnega ni, če vas pot zaradi poletne vročine ovira pri tem, da bi obdržali popolnoma ravne lase ali jih pripravili do tega, da stojijo tako, kot želite vi. A nič zato; srednji del svojih dolgih las skodrajte z likalnikom za lase, konice pa z njim zlikajte. Rezultat je nepravilna, skuštrana pričeska, katere namen tako ali tako ni, da bi izgledala strogo in pravilno, ampak sproščeno in poletno.

Kita na strani

Naredite si prečo pri strani in si pri strani spletite kito. Čim bolj razmršena je, tem bolje. Plesti jo začnite nekje na vrhu ušesa in nadaljujte vse do konca dolžine las. Pramene, ki kiti pobegnejo, pustite. Naj padajo in dajo še dodaten videz prijetne razmršenosti.

Gladka figa

Ko vam zjutraj zmanjka časa, da bi si umili lasje, jih gladko počesite nazaj in ustvarite figo. S pomočjo gela jo utrdite in z vami bo ostala do večera. Na ta način boste ubili dve muhi na en mah: prikrili nečiste, mastne lase, hkrati pa vam tudi ne bo vroče.

Naj štrlijo

Vam pri ustvarjanju gladke fige parajo živce štrleči lasje, ki jih ne morete in ne morete ukrotiti? Prilagodite se situaciji: lase si spnite v sproščen čop ali figo na sredini zadnjega dela glave in pustite lase, naj štrlijo kamorkoli hočejo. Še več; še dodatno jih lahko razmršite in polakirate. Letos so ta trend posvojile tudi zvezdnice.

Nenadzorovan paž

Videz gladkih in ravnih las pri dolgemu pažu navadno zahteva veliko dela, hkrati pa s prepogosto uporabo likalnikov lasem ne delate velike usluge. Na vsake toliko časa torej pozabite na likanje in pustite pramenom las, da padejo, tako, kot jim ustreza. Za še bolj sproščen videz naj vam frizer paž osveži z asimetričnim striženjem, frfrujem ali pa ustvari paž z več neenakomernimi plastmi.

Kratka sproščenost

Vročini se seveda najbolje izognete s kratkimi lasmi. Lahko se odločite za resnično kratko, skorajda fantovsko pričesko, lahko pa svojega frizerja prosite, naj vam naredi letos modno kratko različico neenakomerno postrižene frizure - posvetujete se s frizerjem, saj vam bo on glede na vrsto vaših las najbolje svetoval.

Majhna kitka

Lase si lahko hitro uredite tudi na naslednji način: naredite si prečko pri strani in na delu, kjer je las manj, za ušesom spletite majhno kitko. Pričeska je primerna tako za na ulice, kot za na plažo ali romantično večerjo.

Dekliški čopi

Samo iz zgornjega dela las si naredite čop, ki bo stal visoko na glavi. Po tem, ko ste ga že speli z elastiko, ga porinite še malce naprej, tako da pred njim dobite še malce več volumna. Čop lahko ustvarite tudi na naslednji način: iz nekaj pramenov spletite kitke, ki jih nato z vsemi ostalimi lasmi, spnite v čop na sredini glave. Kitke na ta način popestrijo običajen konjski rep.

Kodri

Vsaka pomlad in poletje prineseta ljubezen do nenadzorovanih, divjih kodrov, ki nam dajo videz porjavele kalifornijske surferke. Enako je seveda tudi letos, še bolj pa boste trendi, če si boste svojim lasem dodali le malce umirjene valovitosti.

Pod klobukom

Tisto jutro, ko imate občutek, da s svojimi lasmi resnične ne morete storiti ničesar več, si na glavo poveznite klobuček. Ta bo prikril vse slabosti, hkrati pa vas bo zaščitil tudi pred nevarnimi sončni žarki. Še več; tudi zanimiv modni dodatek je!

Komentarji

Ni komentarjev. Bodi prvi in ​​komentiraj

Brskajte še naprej Kliknite in si oglejte našo ponudbo v celoti! PRIKAŽI VSE IZDELKE
  • PLAČILNE METODE:
  • paypal
  • PredračunPredračun
  • Po prevzemuOb prevzemu z gotovino
  • paypalVarno plačilo
Copyright © 2019 Puranatura d.o.o.Ekološka, organska in naravna kozmetika. Na naši spletni strani si zelo prizadevamo objavljati samo preverjene in pravilne podatke, če na naši strani odkrijete neresnične oziroma neustrezne informacije, nam to prosimo sporočite.