10 skrivnosti za seksi poletno pričesko!

pričeska
 

Skrivnost številka 1: Vsakodnevno šamponiranje je dovoljeno, saj so moderni šamponi bolj nežni in ne uničujejo lasišča. Najbolj nevarni za lase so sušilci las, kodralniki in likalniki. Če imaš zelo mastne lase, si torej brez težav umivaj glavo vsak dan, vendar posuši lase na zraku.

Skrivnost številka 2: Neumite lase je lažje oblikovati, kakor sveže umite. Včasih lahko za boljšo pričesko uporabiš celo otroški puder, ki poleg tega da pomaga pri oblikovanju, pomaga tudi pri razdiranju pričeske.

Skrivnost številka 3: Za popolne kodre najprej na suhe lase nanesi spraj za oblikovanje pričeske, nato uporabi kodralnik (naj bo izbrana medium temperatura), na koncu pa uporabi velike navijalke. Pusti lase nekaj časa pri miru, potem snemi navijalke in stresi z glavo. Rezultat je tu!

Skrivnost številka 4: Želiš seksi kodre? Nič lažjega. Ko boš na plaži, pojdi v morje in potopi glavo v morsko vodo. Lase nato posuši na soncu in jih ne razčesi. Medtem, ko se sušijo, jih spni v figo in ko bodo skoraj popolnoma suhi, figo razdri. Imela boš 'surferske' kodre.

Skrivnost številka 5: Ne česi las, dokler so mokri, temveč jih 'razčesi' s prsti. Ko bodo 80 %, posušeni, lahko uporabiš glavnik ali krtačo. S tem ne boš uničila las, saj jih prav česanje, ko so še mokri, najbolj uničuje.

Skrivnost številka 6: Lahko se odločiš za blond ali za rdečo barvo. Vendar zapomni si, da ne paše vsaka barva na vsak ton kože. Dekleta z olivno poltjo (npr. Jennifer Lopez) lahko izberejo katero koli barvo, medtem ko dekleta z rožnato poltjo ne smejo izbirati preveč drastičnih barv. Naj ti pri barvi las pomaga tvoj osebni frizer, verjemi, on ve, kaj dela.

Skrivnost številka 7: Naj bo tvoja pričeska to poletje čim bolj razgibana. Odloči se za stopničasto frizuro ali kratko pričesko, nikakor pa ne izberi dolgih ravnih las, saj je to že zdavnaj iz mode.

Skrivnost številka 8: Fige so še vedno popularne, vendar ne zategnjene. Dovoli lasem, da se sami razporedijo in tudi če kakšen šopek pade ven, se ne ukvarjaj s tem. Tako boš namreč delovala urejena in hkrati seksi.

Skrivnost številka 9: Če imaš barvane lase in si trenutno ne želiš menjati barve, pojdi k frizerju na ponovno barvanje vsakih 28 dni. Tako boš rešila lase, saj frizerju ne bo treba barvati cele površine, temveč le narastek.

Skrivnost številka 10: Svetleči lasje niso dedni, zato ti svetujemo, da za lesk uporabljaš serum za svetleče lase, ki ga lahko kupiš v kateri koli drogeriji. Predvsem poleti lasje potrebujejo takšne in drugačne dodatke, saj jih sonce in sol popolnoma izsušita.

Komentarji

Ni komentarjev. Bodi prvi in ​​komentiraj

Brskajte še naprej Kliknite in si oglejte našo ponudbo v celoti! PRIKAŽI VSE IZDELKE
  • PLAČILNE METODE:
  • paypal
  • PredračunPredračun
  • Po prevzemuOb prevzemu z gotovino
  • paypalVarno plačilo
Copyright © 2019 Puranatura d.o.o.Ekološka, organska in naravna kozmetika. Na naši spletni strani si zelo prizadevamo objavljati samo preverjene in pravilne podatke, če na naši strani odkrijete neresnične oziroma neustrezne informacije, nam to prosimo sporočite.