Lepota – pojem, ki ga v sodobni družbi slišimo precej pogosto – a za vsakogar pomeni nekaj drugega... Urejena hiša, premišljen styling ali morda celo negovan zunanji izgled. Če vas zanima, kaj lepota posameznika pravzaprav pomeni in kako je doseči, berite naprej.

 

 lepa zenska

[slikovni vir: https://pbs.twimg.com/profile_images/459851006432382977/VC8HK4IE.jpeg]Zunanja lepota – negovan videz, prijetne poteze in skladno telo – mar si tega ne želi vsakdo?

• Skladno in fit telo, ki predstavlja osnovo za kakršenkoli styling na višji ravni in poskrbi, da vaša oblačila, ki so lahko sestavljena le iz osnovnih kosov, izgledajo pregrešno draga! Da bi dosegli zavidanja vredno postavo dnevno spijte zadostno količino vode, pazite na vnos hrane – ta naj bo večinoma nepredelana in organska, poskusite imeti več manjših obrokov dnevno in vsaj pol ure na dan posvetite telesni aktivnosti. Zavedajte se, da je vsako telo unikatno in bodite ponosni na to, kar imate! Ali niso vaše vitke noge popolne? Pa ta ploski trebušček?! Uffff... Oblačila vedno prolagodite vaši postavi – oblecite oblačila, ki poudarijo vaše prednosti in zakrijejo slabosti, oblačila naj bodo prave velikosti (ne premajhna in ne prevelika, ker lahko optično dodajo kilograme), predvsem pa naj bodo oblačila prilagojena priložnosti.

• Prijetne poteze obraza so pač prirojene – sprejmite to, kar vam je podarila narava in poskusite iz tega narediti kar največ: naučite se tehnik ličenja, ki poudarijo vaše prednosti! Poleg tega poskrbite, da boste na koži uporabljali kakovostne produkte. Seveda ima velik vpliv na zdravo kožo, ki je temeljnega pomena za urejen videz, počitek, zatorej si privoščite zadostno količino spanja!


Save the best for the last, ali bolje: notranja lepota! Slednja je najpomembnejša in najbolj kompleksna, saj vpliva na vse zgoraj našteto. Ukvarjajte se s stvarmi, ki vas izpopolnjujejo, obkrožite se z ljudmi, ki vas osrečujejo in ne skrbite preveč! Pozitiven odnos do sveta bo zelo dobro vplival na vaše zdravje, saj se bo raven stresa znižala.

In še najpomembnejše: zavedajte se, da se unikatni in najboljši prav takšni, kot ste :)