Zakaj je temu tako? Zato ker nismo enaki. Zato ker se ženske v veliki meri razlikujejo od moških. Imajo druge vrednote ali pa drugače določen čas, ki ga bodo preživeli za določeno aktivnost. Morda ne sovražijo vseh stvari, ki jih bomo omenili, vendar zagotovo nimajo namena preživeti ob svaki taki stvari toliko časa kot ženske.

par

Tukaj je čar, tako smo si različni, da se na koncu kljub temu lahko ujamemo.

1. STVARI V KOPALNICI

Ženske ne bi preživele brez petih gelov za tuširanje, brez peelinga za telo, šamponov, balzamov, mask za lase, gelov za umivanje kože na obrazu, kreme za okrog oči, kreme za obraz, tonika, desetih šmink in še naprej bi lahko naštevali.

Moškim pa se takšne stvari zdijo nepotrebne. Če ne bi šlo drugače bi brez problema preživeli z zobno ščetko in navadnim milom.
Ker nimajo takšnih potreb kot ženske, seveda tega ne razumejo. Tudi oni so radi urejeni, vendar za njihov okus potrebujejo za to le stvar ali dve.

2. NAKUPOVANJE

So moški, ki radi gredo po nakupih in so moški ki to absolutno sovražijo. Prav nobeni pa ne bodo zdržali in uživali v nakupovanju toliko ur kot ženske.

Po nekem času, jim bo vseeno, če vam tista obleka, ki jo ravnokar veselo oblačite v kabini, pristoji ali ne. Rekli bodo vse v tej smeri, samo da se vas prej rešijo in gredo lahko končno domov.
Zato majhen nasvet. Izkoristite čim več v prvi uri nakupovanja z moškimi. Kasneje jim postane dolgčas in nakupovanje tudi vam več ne bo v noben užitek.
Še bolje pa je, da na nakupovanje povabite prijateljico. Tako boste imele mir in zadovoljstvo ob nakupovanju.

3. GOVORJENJE

Moški sovražijo ženske pogovore.
Zakaj? Zato ker preprosto sovražijo to, da nekdo ne more biti tiho niti minuto.
Sovražijo govoričenje v tri dni in govorjenje takrat ko je to najmanj potrebno, oziroma se vsaj njim zdi, da trenutek ni pravi.
Ko ste v njegovi družbi govorite počasneje kot običajno in poizkusite zmanjšati besede na polovico.
Moški pač ne razumejo, da ženske rade govorijo in so rade z vsem na tekočem.

4. JOK

Moški sovražijo jok. Razumeli ga bodo le takrat, če si boste zlomili kakšno kost ali ob kakšni drugi njim razumljivi stvari.
Ne vedo pomembnega dejstva: ženskam pomaga jok do boljšega počutja. Zato ženske jočejo. Tudi petkrat na dan.

5. ČEVLJI

Ženske so z njimi obsedene. Moški tega ne razumejo. Ženske jih imajo polne omare, moški bi preživeli z dvema paroma letno.

To so le najbolj pogoste stvari, ki nas razlikujejo. Spoznajte te stvari in se jih privadite. Sprejmite jih in se prilagodite tako iz ene kot iz druge stvari. Naj ne bodo razlog vaših vsakodnevnih prepirov.
Te stvari delajo žensko tisto pravo in tipično žensko ter moškega tistega pravega tipičnega moškega. To je dejstvo, ki ga tudi prepiri ne bodo spremenili.