Da pa se boste lahko brezskrbno smejali smo za vas pripravili nekaj nasvetov, kako imeti lep bel nasmeh. 

lep nasmeh


Začnite s profesionalnim čiščenjem zob. Še pred tem pa je pomembno, da se izogibate kajenju, pravim čajem in kavi. Te tri stvari, bodo vaše zobe postopoma naredile rumene in tako boste prikrajšani za lepe bele zobe zaradi skodelice kave ali jutranje cigarete. 

Vsakodnevno uporabljajte ustno vodo. Pomagala vam bo obdržati zdrave zobe in dlesni ter čistila morebitno obarvanost zobovja.

Pazite na barvo šminke, ki jo izbirate. Nekateri odtenki avtomatsko povzročijo, da zobje izgledajo bolj rumeni. To lahko povzroči predvsem šminka v oranžnih odtenkih. Preden se odločite zanjo, jo preizkusite na različni svetlobi.

Izberite pravo zobno pasto za vas. Odločajte se za kvalitetne zobne paste. In zapomnite si, ne skušajte prihraniti nekaj denarja na zobni pasti. Imate samo ene zobe, zato jim privoščite najboljše. Enako velja za zobno ščetko. Izberite tako, ki vam najbolj ustreza in je kvalitetna. Le s kvalitetno zobno pasto in zobno ščetko, bo vaš nasmeh bleščeče bel.

Ne nosite belega nakita (predvsem uhanov). Če so vaši zobje nekoliko rumeni, se pri obrazu izogibajte belih stvari. To bo naredilo vaše zobe še za odtenek bolj rumene.

Naj bo vaš nasmeh lep in bleščeč!