Mnogokrat se v ljubezenskih zvezah iz različnih razlogov zgodi to, da partner skoči čez plot. Vi pa se počutite strto, uničeno, ne vidite smisla življenja, sprašujete se kaj ste storili narobe.

prevaraKaj narediti v taki situaciji? Se pogovoriti s partnerjem ali mu postaviti kovčke pred vrata? Vsekakor je to odvisno od situacije same. Pomembno je, da mislite nase, da se ne obtožujete. Če ste pripravljene na pogovor dajte partnerju jasno vedeti, da hočete resnico in iskren pogovor, ne peska v oči. Naj vam razloži zakaj, naj vam odgovori na vse kar hočete vedeti. Če ga ne želite več videti in ne želite imeti stika z njim mu to povejte in naj gre. Seveda v taki situaciji to ni lahko, čustveno ste uničeni. Bodite močni zaradi sebe, vedite da si nihče ne zasluži biti prevaran!

Premislite, zjočite se, vzemite si čas zase, morda celo kak dan dopusta. Premislite kaj bo zdaj z vašim življenjem, kako boste šli naprej. V tej zmedi težav in obupa poiščite neko dobro točko vsega, najdite smisel. Pokličite prijateljico, nekoga ki mu lahko zaupate.
Rabite nekoga ki vam bo stal ob strani. Pustite se tolažiti a vendar bodite močni, živite življenje naprej, nikoli ne veste kaj vas čaka za naslednjim vogalom.