Tudi trendi ličneja se spreminjajo iz leta v leto oziroma kar iz enega letnega časa v drugega. Kmalu bomo opustile temne, umirjene barve senčil za oči, le rdeče šminke nam še ni treba pospraviti tako kmalu.

licenje spomladi

Prevladovati bodo namreč začele svetle, žive barve, ki obrazu dajo še posebno svežino in se ujemajo s prebujajočo pomladjo in barvo naših oblačil.

Še vedno je moderno čim bolj naravno, izogibajte se torej kričečim barvam in predebelemu nanosu pudra. V modi je zdrava koža, nikakor ne pretirano zagorela ali preveč bleda.

Moderna je rumena senčka v vseh možnih odtenkih pa tudi pridih zelene. Rumena senčka v naši zbirki torej ne sme manjkati, nanesite jo vsaj na notranji kotiček očesa, za poživitev.

Še vedno zelo in pa je roza barva, ki jo bomo to pomlad nosile predvsem na ustnicah, pa naj bo to gloss ali šminka. Tudi nohti naj bodo to pomlad v odtenkih rožnate barve. 

Piko na i pa pomladnemu make-upu dodajo bujne, dolge in goste trepalnice. Izberite torej kvalitetno maskaro, pa tudi klešče za zavihanje trepalnic letos preprosto morate kupiti, če jih še nimate.