Marmorirani nohti

Čeprav klasika nikoli ne zastara, se je na vsake toliko časa vseeno prijetno poigrati z novimi in igrivimi lepotnimi trendi. V zadnjem času so vse bolj popularni tako imenovani marmorirani nohti - prelivajoče se barve želenih odtenkov, ki vam jih lahko brez težav ustvarijo profesionalke, z malo vaje pa lahko čudovite rezultate dobite tudi sami. Vzemite si malce časa in se poigrajte z enim izmed svojih naravnih modnih dodatkov!


Marmorirani nohti

Preden se lotite barvanja nohtov, si pripravite papirnate robčke, želene lake za nohte, zobotrebec in majhno skledo z vodo sobne temperature. Temperatura vode je zelo pomembna; ne sme biti pretopla, niti premrzla.
Po tem, ko ste jih spilili, na nohte nanesite osnovno, prozorno plast laka. Ta bo zagotovila lepši in bolj svetleč nanos kasnejših barv.
Sledi korak, ki navadno vzame največ časa. Okoli nohtov morate namreč nalepiti vodoodporen lepilni trak in s tem pred lakom zaščititi kožo.
Zatem pazljivo nakapajte nekaj laka v vodo v skledi. To ponovite z vsemi želenimi barvami.
Z zobotrebcem lake v vodi na hitro malce pomešajte in ustvarite želene marmornate vzorce.
Noht navzdol pomočite v vodo, tako da se bo nanj prijel vzorec iz njene površine. Noht zatem držite pod vodo, da se vzorec ne more premakniti.
Zatem z zobotrebcem odstranite odvečen lak, ki pluje po vodi okoli vašega prsta.
Postopek zatem ponovite še na ostalih prstih. Ko se lak posuši, odstranite lepilni trak in nohte premažite še s prozornim zaščitnim lakom.

Preden boste postopek popolnoma obvladali, bo najverjetneje potrebno kar nekaj vaje, ki pa se bo na koncu nedvomno izplačala.

Komentarji

Ni komentarjev. Bodi prvi in ​​komentiraj

Brskajte še naprej Kliknite in si oglejte našo ponudbo v celoti! PRIKAŽI VSE IZDELKE
  • PLAČILNE METODE:
  • paypal
  • PredračunPredračun
  • Po prevzemuOb prevzemu z gotovino
  • paypalVarno plačilo
Copyright © 2019 Puranatura d.o.o.Ekološka, organska in naravna kozmetika. Na naši spletni strani si zelo prizadevamo objavljati samo preverjene in pravilne podatke, če na naši strani odkrijete neresnične oziroma neustrezne informacije, nam to prosimo sporočite.