Ženske pa so prepričane, da v pravem razmerju med njima naj ne bi bilo skrivnosti.


moske skrivnosti

Dobra veza in kvalitetno ljubezensko življenje pomeni, da sta si dva blizu in še ne pomeni, da sta eno. Vsak izmed partnerjev ima pravico do svobode in do časa, ko je lahko sam s svojimi mislimi in čustvi. Ne jemljite partnerju pravice do svobode in privoščite si jo tudi same.


Nekaj nasvetov o katerih ne sprašujte partnerja in ga ne silite, da o njih govori:

Partner ima pravico, da gleda druge ženske in da se mu zdijo privlačne. To v mejah normale ne predstavlja nič hudega in je normalno spontano obnašanje odraslega in zrelega moškega. Ne oprezajte za njim in ne napadajte ga, če obrne glavo in pogleda drugo.

Večina moških ne želi razpravljati in obnavljati pretekle dogodke iz ljubezenskega življenja. Bivša dekleta so pozabljena in o njih ne razmišljajo. Mnogim moškim so vprašanja glede preteklih izkušenj moteča in neprijetna. Pustite jim, da obdržijo to za sebe in ne drezajte v njih.

Pomembno je, da partnerja ne omejujete in da mu ne preprečujete, da preživi nekaj prostega časa s prijatelji. To ne bo vplivalo na vajino vezo slabo in čustva se zaradi tega ne bodo ohladila. Ne zalezujte ga in ne sprašujte ga s kom je bil in kaj je delal.
Tudi postavljanje ultimatov ni primerno in naj ima proste roke glede odločitve s kom želi preživeti večer; z vami ali s prijatelji.

Resnično ljubiti pomeni pustiti partnerju svobodo in ga sprejeti takšnega kot je.