Če želite shujšati, poskusite oreščke ali pinjole korejskega bora. Z njimi boste lahko povsem naravno nadzorovali svojo telesno težo, saj zavirajo apetit!

apetit

 

Veliko ljudi, ki si želi shujšati, se dobro zaveda, da je ključ do uspeha in vitkejše postave zmanjšati količino zaužite hrane oziroma uživati manj kalorično hrano. Žal pa tako prehranjevanje ne zmanjša lakote, zato le stežka zdržimo do naslednjega obroka. Ker je želja po uživanju prigrizkov med obroki premočna, se ji dolgoročno zelo težko upremo. S poseganjem po prigrizkih pa žal izničimo učinek hujšanja.

Kako zmanjšati apetit?
Predstavljamo vam novo generacijo sredstev za hujšanje, saj učinkuje na zaviranje teka. Poskusite oreščke ali pinjole korejskega bora (Pinus koraiensis), saj vsebujejo snovi, ki učinkovito pomagajo zmanjšati vnos kalorij brez stradanja. Te sestavine namreč zavirajo apetit in s tem nenehno željo po prigrizkih, upočasnijo praznjenje želodca ter v telesu večajo občutek sitosti.

Izvor
Korejski bor raste na Japonskem, Kitajskem, Koreji ter v Sibiriji – v teh krajih je uporaba pinjol zaradi zmanjšanja občutka lakote znana že stoletja. Pinjole korejskega bora na primer tradicionalno uporabljajo kmetje, da lahko ves dan delajo na polju, brez občutka lakote. Znanstveniki so ugotovili, da je najpomembnejša aktivna sestavina pinjol korejskega bora  pinolenska kislina, ki vpliva na povečan občutek 'polnosti' oziroma sitosti, s tem pa tudi na zmanjšanje poželenja po hrani, njen učinek pa traja več ur. Pinjoli korejskega bora vsebujejo kar štiridesetkrat več pinolenske kisline kot na primer pinjoli navadnega bora. Pomembno pa je poudariti, da mora biti za ohranitev aktivnih snovi izvleček pridobljen s hladnim stiskanjem pinjolov.

Postopno izgubljanje kilogramov
Čedalje več je ljudi, ki imajo težave s prekomernim apetitom v popoldanskem oziroma večernem času. Zaviranje pretiranega teka podnevi, ko telo nima povečanih potreb po hranilih, je še kako zaželeno. Zdravo hujšanje pa nikakor ne sme potekati prehitro. Tudi nevarnost, da bi po končanem hujšanju povrnili izgubljene kilograme, je pri postopnem hujšanju manjša. Če želimo za svoje zdravje narediti še nekaj več, v vsakodnevne navade vključimo tudi več gibanja ter zdravo prehranjevanje.