Osnova je pomembna!

Če se sprašuješ, kaj počnejo zvezdnice za popoln videz kože, naj ti zaupamo, da je njihova skrivnost v podlagi oziroma osnovi, ki je pravzaprav puder. Težko je namreč imeti popolno kožo vsak dan, saj na to vplivajo različni dejavniki: prehrana, okolje, menstruacija, pigmentacija in tako dalje. Naj ti torej pomagamo, da odkriješ svojo osnovo in z njo zasiješ vsak dan!


obraz zenske

Se še vedno sprašuješ, zakaj potrebuješ podlago? Naj ti predstavimo tri najpomembnejša dejstva:
1. Tvoja koža z osnovo zasije v naravni lepoti.
2. Osnova ustvari nekakšno platno, na katerega potem laže nanašaš ličila, ki so zato tudi lepše videti.
3. Zaradi osnove so bronzer in drugi pudri za lička bolj obstojni, saj se dobesedno zlijejo s podlago.

Če še nimaš pudra, ki bi odgovarjal tvojemu tenu kože, se odpravi na preizkušanje. Nikar ne kupi pudra, ki se ti zdi izvrsten na pogled, saj je barva skozi stekleničko zavajajoča. Preden kupiš svojo popolno osnovo, jo moraš preizkusiti na obrazu. Tista, ki v trenutku izgine, je prava. Ko se boš torej odpravila v drogerijo, prosi prodajalko za tester, ki naj bi ga imeli vedno na voljo. Nanesi nekaj pudra na obraz in ob ogledalu preveri, ali se zlije s tenom tvoje kože ali ne. Če ima drogerija okno, preveri rezultat na dnevni svetlobi, ker bo tako dosti bolj realen. Lahko se zgodi, da ti v določenih prodajalnah ne bodo dovolili preizkusiti pudra, zato v takem primeru:
- kupi obarvano kremo, ki se vpije v kožo in ustvari enakomeren sijaj ter doda ten;
- izberi osnovo z dvema različnima odtenkoma, ki ju lahko svobodno mešaš tako dolgo, dokler ne dobiš ustrezne barve;
- povprašaj za puder, ki je narejen na osnovi formule barvnega prilagajanja in se odziva na pigmente tvoje kože, zato se boš težko odločila za napačnega.

In ker je pomembno, da veš, kakšno osnovo potrebuješ za določene težave na koži, naj ti pomagamo razumeti skrivnost različnih podlag:
- Za masten T-predel je pomembno, da se znebiš sijaja, zato mora puder matirati kožo.
- Za suhe lise na obrazu je pomembno, da koži ponudiš vlažen sijaj, zato mora biti puder svetleč.
- Za aknasto kožo je pomembno, da kljub uporabi pudra ostanejo pore čiste, zato mora biti puder narejen iz sestavin, ki ne dražijo aken in ne zapirajo por.
- Za razdraženo kožo je potreben puder, ki umiri rdečico in je narejen na mineralni osnovi.

Še preden pa se lotiš nanašanja osnove, še nekaj hitrih nasvetov za resnično popoln videz:
1. Preden naneseš na obraz osnovo, uporabi kremo, ki odgovarja tvoji koži. Pomembno je namreč, da koža kljub pudru prejme vitamine in minerale, ki jo ohranjajo zdravo.
2. Za najboljši rezultat pri nanosu uporabi gobico, zaradi katere postane puder na koži skoraj neviden.
3. Da dosežeš tudi predele, ki so teže dosegljivi (na primer kotički nosu), uporabi čopič, s katerim boš celo preprečila prenos bakterij z rok na obraz. To pomeni tudi manj mozoljev!

Pa veliko sreče pri iskanju popolne osnove!

Komentarji

Ni komentarjev. Bodi prvi in ​​komentiraj

Brskajte še naprej Kliknite in si oglejte našo ponudbo v celoti! PRIKAŽI VSE IZDELKE
  • PLAČILNE METODE:
  • paypal
  • PredračunPredračun
  • Po prevzemuOb prevzemu z gotovino
  • paypalVarno plačilo
Copyright © 2019 Puranatura d.o.o.Ekološka, organska in naravna kozmetika. Na naši spletni strani si zelo prizadevamo objavljati samo preverjene in pravilne podatke, če na naši strani odkrijete neresnične oziroma neustrezne informacije, nam to prosimo sporočite.