Poiščite svoj vonj


parfum


Lesena

Parfumi lesene skupine so polni zemeljskih, toplih, zimskih vonjev. V primeru poudarka na sandalovini in pačuliju so topli in bogati, večje količine cedre in trave vetiver pa jih naredijo bolj suhe. Pogosto v njih najdemo tudi dodatek citrusov. Parfumi te skupine navdahnejo predvsem ljubiteljice narave, ki se rade podajajo na sprehode po dišečih gozdovih, pozimi pa rade sedijo ob kaminu v toplih lesenih kočah. Njihovi zvezdniški sorodni duši sta igralki Sandra Bullock in Rachel McAdams.

Zelena

Vonjave zelene skupine so sveže, športne in sproščene, popularne pa so postale nekje na sredini 20. stoletja. Sestavine parfumov so gumijasta rozina galbanum z Bližnjega vzhoda, listi vijolice, hijacinte, rabarbara in bršljan. Tako kot Jennifer Aniston in pop zvezda Gwen Stefani, ga bodo vzljubile sproščene, živahne ženske, ki ljubijo plažo in rekreacijo v naravi, ne marajo pa premočnih parfumov.

Cvetlična

V cvetličnih parfumih, ki so simbol romantike, tradicije in ženstvenosti, lahko najdemo razkošne šopke cvetlic. Bogastvo cvetličnih not vrtnice, jasmina, šmarnice, vijolice, potonike, španskega bezga in magnolije v nekaterih primerih obogatijo še zelene, sadne ali aromatične note. Ti vonji zapeljejo ženske, ki uživajo v ogledu klasičnih filmov, se rade oblečejo v čudovito krojena oblačila, ličila pa uporabljajo zmerno in z občutkom. Pomislite na Anne Hathaway (Hudičevka v Pradi) in Kristin Davis (Charlotte v Seks v mestu).

Sadna

Sadne vonjave, ki so trenutno zelo popularne, predstavljajo pa modernost in unikatnost, so polne svežih, citrusnih not z občasnim aromatičnim pridihom. Na stekleničkah tovrstnih parfumov lahko najdemo sestavine, kot so jabolko, češnja, rdeči ribez, malina, marelica, breskev in melona. Privoščijo naj si jih tiste s živahnim, mladostniškim duhom, ki uživajo v poletju in vonju košarice svežih jagod. Tako kot Scarlett Johansson in pevka Miley Cyrus.

Orientalska

Z bogatimi, čutnimi, eksotičnimi in seksi vonjavami orientalskih parfumov zapeljujejo samozavestne, divje ženske, ki se rade odenejo v zapeljiva oblačila in uživajo v občasnem zapeljevanju privlačnih moških. Tople, a bogate vonjave parfumov orientalske skupine sestavljajo predvsem jantar, vanilija, mošus, eksotične cvetlice in začimbe, kot so kardamom, ingver, cimet in nageljnove žbice. Le katera zvezdnica bi bila boljša predstavnice ljubiteljic te skupine vonjav, kot latino diva Jennifer Lopez.

Komentarji

Ni komentarjev. Bodi prvi in ​​komentiraj

Brskajte še naprej Kliknite in si oglejte našo ponudbo v celoti! PRIKAŽI VSE IZDELKE
  • PLAČILNE METODE:
  • paypal
  • PredračunPredračun
  • Po prevzemuOb prevzemu z gotovino
  • paypalVarno plačilo
Copyright © 2019 Puranatura d.o.o.Ekološka, organska in naravna kozmetika. Na naši spletni strani si zelo prizadevamo objavljati samo preverjene in pravilne podatke, če na naši strani odkrijete neresnične oziroma neustrezne informacije, nam to prosimo sporočite.