Postani kraljica noči!

 

Osnove
1. Za svež videz uporabi kremo, ki vsebuje vitamine in minerale, ki jih koža potrebuje. Puder nanesi s konicami prstov (pred tem dobro umij roke) ali z gobico. Za prikrivanje napak uporabi korektor v rumenih tonih, podočnjake pa prikrij s korektorjem v barvi breskve.
2. Za popoln videz na lica in na čelo nanesi rdečilo v bronz barvi, za trepalnice pa uporabi maskaro v črni barvi in na ustnice nanesi lip glos.

Kaj pa frizura?
1. Letos so modne razgibane pričeske, zato po umivanju dobro ožemi lase in nanesi peno ali sprej.
2. Obrni glavo navzdol in posuši lase od korenine do konic. Pri tem nežno masiraj lasišče s konicami prstov – s tem boš dosegla še bolj razgibano pričesko. Uporabi sprej za volumen, še preden do konca posušiš lase. Nato vzemi krtačo in ustvari nežne kodre. Na koncu uporabi sprej za utrjevanje pričeske.

Telo vredno ogleda
1. Nikakor se ne moreš počutiti seksi, če nimaš gladkih nog. To lahko dosežeš z britjem, depilacijo ali z voskanjem. Ko to opraviš, nanesi na noge vlažilno mleko za telo, ki naj vsebuje tudi zlato-rjav lesk.
2. Če si se odločila za odprt top, nanesi bronz senčilo na ramena in roke. Ko boš stopila pod luči, se boš svetila v vsej svoji lepoti.

Komentarji

Ni komentarjev. Bodi prvi in ​​komentiraj

Brskajte še naprej Kliknite in si oglejte našo ponudbo v celoti! PRIKAŽI VSE IZDELKE
  • PLAČILNE METODE:
  • paypal
  • PredračunPredračun
  • Po prevzemuOb prevzemu z gotovino
  • paypalVarno plačilo
Copyright © 2019 Puranatura d.o.o.Ekološka, organska in naravna kozmetika. Na naši spletni strani si zelo prizadevamo objavljati samo preverjene in pravilne podatke, če na naši strani odkrijete neresnične oziroma neustrezne informacije, nam to prosimo sporočite.