Prenehaj z grizenjem nohtov!

grizenje nohtov

1. ZAPOSLI SVOJE ROKE

Takrat, ko si želiš, da bi zagrizla v svoje nohtke, si najdi nekaj, s čimer boš zaposlila svoje roke. Lahko se, na primer, lotiš reševanja križanke, kvačkaš, pleteš, rišeš, zmasiraš svoje nogice ali narediš karkoli drugega, kar ti bo preprečilo, da bi si grizla nohte.

2. POIŠČI SI PODPORO

Si nohte grize tudi tvoja prijateljica? Poskusita se grde razvade rešiti skupaj. Verjetno je, da sama sploh ne opaziš več, kdaj tvoji prstki romajo v usta. Zato je dobro, da te nekdo na to opozori. Tvoja prijateljica ti bo tukaj v veliko pomoč, ti pa seveda tudi njej, saj jo boš tudi ti opozorila na njeno težavo.

3. POSKUSI Z UMETNIMI NOHTI

Umetni nohti so narejeni iz akrila in žvečenje le-teh bo precej drugačno od žvečenja tvojih nohtov. Verjetno je, da te bo to hitro odvrnilo od tvoje slabe navade. Sicer pa - umetne nohte si lahko nabaviš v vsaki bolje založeni trgovini ter si jih prilepiš na svoj noht. Še bolje pa je, da to delo prepustiš profesionalki, ki bo tvoje nohtke spravila v red. Na ta način nohtov ne boš mogla kar tako odstraniti, zato je možnost, da boš prišla do svojega nohtka in ga pogrizla, manjša. Poleg tega pa - lepo urejenih nohtkov se najbrž ne boš želela niti dotakniti, saj ti bodo verjetno preveč lepi, da bi jih pokvarila.

Komentarji

Ni komentarjev. Bodi prvi in ​​komentiraj

Brskajte še naprej Kliknite in si oglejte našo ponudbo v celoti! PRIKAŽI VSE IZDELKE
  • PLAČILNE METODE:
  • paypal
  • PredračunPredračun
  • Po prevzemuOb prevzemu z gotovino
  • paypalVarno plačilo
Copyright © 2019 Puranatura d.o.o.Ekološka, organska in naravna kozmetika. Na naši spletni strani si zelo prizadevamo objavljati samo preverjene in pravilne podatke, če na naši strani odkrijete neresnične oziroma neustrezne informacije, nam to prosimo sporočite.