V vsaki od nas se nekje globoko skriva nekaj, česar se še same malce bojimo. Naredimo letos nekaj drugače, upajmo si in tako presenetimo drage, da bodo še nekaj časa sanjarili o tem.
V kaj se obleči? Kaj skuhati? Kaj podariti?

valentinovo


Ne bom rekla da se oblecite v karkoli, v raztegnjeni trenerki se mu ne bodo cedile sline po vas.
Oblecite nekaj zapeljivega. Ni potrebno, da ste popolnoma razgaljene, za začetek razkrijte del telesa na katerega ste posebej ponosne, npr. noge. Drznite si, zapeljujte ga po ovinkih, po nekaj uricah se mu bo mešalo.

Kaj skuhati?
Glede na to, da boste potrebovale kar nekaj časa same zase, da se uredite, lahko brez slabe vesti naročite hrano na dom.
Pokličite restavracijo kamor rada zahajata, naročite hrano in mu jo doma lepo servirajte. Če boste zraven ponudili še okusno pijačo zagotovo ne bo kompliciral.

Kaj podariti?
Niso potrebna velika darila, niti medvedki, niti čokoladice. Podarite mu sebe, svoje telo. Recite mu, da lahko z vami počne kar hoče. Prepustite se mu, ni res da ne boste uživale tudi same. Če se vam zdi to rutina, potem oblecite zapeljivo perilo (v trgovinah je zdaj velika ponudba), zaplešite, zmešajte mu glavo!
Ves večer naj vam bo v vodilo to, da je najprej pomembno, da se počutite sproščeno in zapeljivo. In ko boste mirno nasmejane, takrat bo pravi trenutek da ga očarate.
Pa ne pozabite - naj bo vsak dan valentinovo!