Vsako razmerje potrebuje romantiko da obstane. Veliko parov pa ima kar nekaj težav ob iskanju romantičnih idej, ki bi jih delili s partnerjem, še posebej ko začetno razmerje porabi začetno energijo vzdušja.


romantika


Brez romantike lahko pari kaj hitro padejo v dnevno rutino in živijo iz dneva v dan. Kar je bilo na začetku vroče zapade v dolgočasno rutino.

Kako torej ohraniti romantiko živo, čeprav ste vedno zasedeni z obveznostmi? Dodajte naslednje ideje vsak teden in ponovno boste dobili iskro med vama.

Ponudite masažo

Kadarkoli imate čas, ponudite masažo partnerju. To ne rabi biti uro-dolga masaža ob svečah in masažnemu olju. 10 minutna sprostitvena masaža bo zadostovala.

Pazite samo da ne nudite masažo da »pridete do sexa«. Preprosto jo ponudite zato ker veste da ima to vaš partner rad.

Govorite o svojem partnerju pred drugimi

Glejte da bo takrat partner na razdalji sluha. Ob primernem času povejte kako ste hvaležni ker imate takega partnerja. Naprimer: »še vedno dobim metuljčke včasih ko vidim partnerja nepričakovano«. Pazite samo da ne govorite o osebnih zaupnih stvareh.

Kaj imajo vaši bližnji radi?

Ko vaš partner omeni da mu je nekaj posebej všeč, si to zapomnite ali bolje zapišite na »papir z romantičnimi idejami«. Vaša ljubljena oseba ne rabi videti tega papirja, vendar ga imejte pri sebi (naprimer v denarnici). Ko nato vaš partner izrazi interes v neko romantično idejo imate v rezervi vedno odgovor. Prav tako vam ne bo ob obletnicah zmanjkalo idej za darilo na ta način.

Pošljite pismo napisano na roko

Danes se redko dobi pismo napisano na roko in ravno zato bi bilo lepo da napišete tako pismo in ga pošljete svojemu partnerju. Preprosta kartica z lepimi mislimi bo zadostovala, čeprav eno-stransko ljubezensko pismo, ki bo izrazilo kako specialna je vaša ljubljena oseba lahko naredi čudeže v razmerju.