Skrivnostno seksi videz oči

Eden izmed lepotnih trendov ostajajo zadimljene oči, ki sta jih v različnih barvnih odtenkih na modnih pistah med drugim ohranili Diane Von Furstenberg in Carolina Herrera. Po spodaj navedenih korakih se lahko tudi vi naučite, kako doseči pravi t.i. smoky videz. Ko tehniko ličenja oči obvladate, se lahko z zadimljenimn videzom iz nedolžne, sive miške prelevite v divjo in hkrati skrivnostno femme fatale.


lepe oci

Preden se lotite ličenja, izberite pravo barvo. Izogibajte se modri, saj lahko z njo povzročite videz podočnjakov ali nič hudega sluteče žrtve nasilja. Odločite se raje za črno ali odtenke sive, rjave ali pa temno zelene ter vijolične.

Preden začnete, si na veke nanesite puder v prahu ali senčilo nevtralne barve. S tem boste odstranili odvečno maščobo in tako podajšali popoln videz make-upa.

S svinčnikom – najbolje črnim ali sivim – nad zgornjimi trepalnicami narišite črto. Če imate manjše oči, začnite nekje na sredini veke, če pa so večje, brez skrbi začnite pri notranjemu delu očesa. Postopek ponovite ob spodnjih trepalnicah. Namesto črte ob spodnjih trepalnicah lahko narišete tudi majhne pikice med njimi. Na koncu s čopičem ali gobico črte malce zabrišite.
Na veke nanesite senčilo; vse od notranjega do zunanjega roba. Pazite, da linije ne bodo preostre. Na robovih dobro zabrišite. S čopičem, ki ga niste dodatno namočili v senčilo, lahko na rahlo potegnete tudi po črti ob spodnji trepalnicah.

Čez senčilo na rahlo nanesite še svetlejši, lahko tudi bleščičasti, odtenek. Za bolj svež videz lahko več svetlejšega odtenka uporabite na notranji strani veke oziroma očesa.

Za konec nanesite še maskaro.

Pozor: Najbolje je, da ob zadimljenih očeh ne uporabite šminke. Če se zanjo odločite, naj bo v svetli, nevtralni in nevsiljivi barvi.

Komentarji

Ni komentarjev. Bodi prvi in ​​komentiraj

Brskajte še naprej Kliknite in si oglejte našo ponudbo v celoti! PRIKAŽI VSE IZDELKE
  • PLAČILNE METODE:
  • paypal
  • PredračunPredračun
  • Po prevzemuOb prevzemu z gotovino
  • paypalVarno plačilo
Copyright © 2019 Puranatura d.o.o.Ekološka, organska in naravna kozmetika. Na naši spletni strani si zelo prizadevamo objavljati samo preverjene in pravilne podatke, če na naši strani odkrijete neresnične oziroma neustrezne informacije, nam to prosimo sporočite.