Že spet postopate po trgovinah in si ogledujete tisto tesno črno oblekico, ki na vaši kolegici izgleda bombasitčno... Za hip se ozrete po neznanki, ki ima čudovito pričesko, oh, tamle pa vam že maha sodelavka z ubijaslko postavo... Poraja se vam vprašanje: sta zunanji videz in samozavest povezana? Pa še kako! Da bi se tudi vi končno pokazali v pravi luči, so potrebne spremembe... Oja.

 sprememba videza in samozavesti

• Spremenite pričesko

Že tako dolgo sanjarite o ognjeni barvi las, ki bi prav prijetno poudarila vaše zelene oči... Hop-hop: frizer vas že nestrpno pričakuje! Saj veste kaj pravijo – ženska, ki se odloči za novo frizuro, želi spremeniti svoje življenje... Nekaj resnice pa menda je v tem, kajne?
Če si ne želite drastičnih sprememb, vseeno pa bi radi nekoliko osvežili svoj videz, poskusite s striženjem. Že pičlih 5 centimetov krajša frizura lahko pričara svež in žareč videz! Poskusite J

 

• Spremenite navade ličenja

Ste ljubiteljica temno zasenčenih oči? Poskusite z naravnim videzom: trepalnice obarvajte le z maskaro, na ustnice pa dodajte malce balzama. Sprememba bo očitna!
Če se ponavadi ne ličite, začnite z minimalnimi spremembami: tekoča podlaga bo poskrbela, da bo vaša koža izgledala popolna, dodajte še šminko in ... olala, kdo pa je ta lepotička?!

 

• Nova postava – nova oprava!

Osem, devet, deseeeeet! Tako končali ste s trebušnjaki, zdaj pa še kozarec vode in tuš, da se ohladite. Za lepo in fit telesce je potrebno trdo delo, a se izplača. Samo pomislite: kako fletno bi se počutili v tisti rdeči obleki, če bi bila vaša stegna malce manjša... Lahko bi oblekli stare kavbojke in se počutili sexy kot nekoč.
Hitro na noge – vaši tekaški copati že čakajo! Kavbojke pa tudi ;)

 

• Misli samo pozitivne misli

Najbolj pomembne spremembe se – ne glede na vse – začnejo v nas samih. Za vašo srečo in zadovoljstvo ste odgovorni le sami: vzemite uteži, škarje, maskaro, kremo – karkoli potrebujete na vaši lepotni poti – in pojdite v akcijo! Frizer že čaka, tekaška steza tudi .
Ah, kako dobro se boste počutili po vseh takšnih spremembah... Ne verjamete?!