Triki za lepo kožo!

lepa koza

Imaš suho kožo?

Ne boš verjela, ampak zelo pomaga, če boš nočno kremo uporablja kot dnevno. Formule, namenjene za nočni čas, so običajno bolj bogate z vlažilnimi sestavinami. Če imaš izredno suho kožo, ki se neprestano lušči, izberi zelo bogato nočno kremo in jo nanesi večkrat na dan. Toda ne pozabi, da nočne kreme ne vsebujejo zaščitnega faktorja, zato moraš za to poskrbeti sama.

Imaš občutljivo kožo?

Bodi previdna pri izbiri krem. Priporočamo ti, da res kupiš tisto, ki je predpisana posebej za občutljivo kožo. In pozor, ker je poletje tu, je zaščita pomembna. Toda za tvoj tip kože znajo biti sončne kreme zelo neprijazne, včasih celo pečejo. Da boš to preprečila, pred nanosom sončne kreme uporabi losjon z antioksidanti, ki bo ustvaril zaščitno plast.

Se bojuješ z mastno/mešano kožo?

Obraz speri nad umivalnikom in ne v banji med tuširanjem. Sopara namreč draži zgornjo plast kože in tako povzroča, da ta oddaja več olja in tako privablja bakterije. Poleg tega je umivanje pred ogledalom bolj natančno, saj lahko vidiš, katerih predelov obraza še nisi "obdelala". Pri kremah pa velja enako, kot za vse tipe kože – uporabi posebej predpisano za mastno/mešano kožo. Izogibaj se vlažilnim kremam in mastnim odstranjevalem ličil!

Komentarji

Ni komentarjev. Bodi prvi in ​​komentiraj

Brskajte še naprej Kliknite in si oglejte našo ponudbo v celoti! PRIKAŽI VSE IZDELKE
  • PLAČILNE METODE:
  • paypal
  • PredračunPredračun
  • Po prevzemuOb prevzemu z gotovino
  • paypalVarno plačilo
Copyright © 2019 Puranatura d.o.o.Ekološka, organska in naravna kozmetika. Na naši spletni strani si zelo prizadevamo objavljati samo preverjene in pravilne podatke, če na naši strani odkrijete neresnične oziroma neustrezne informacije, nam to prosimo sporočite.