Voda za vroče dni

voda za vroce dni
 

Pomirjajoča prha

- Vzemi si čas in si privošči pomirjajočo prho. Za umivanje telesa uporabi spužvo iz naravnih materialov. Če želiš telo zdrgniti uporabi piling, ki naj ima vonj po tropskih sadežih kot je na primer mango. Vonj te bo poživel in sprostil.
- Med prho si zmasiraj glavo. Pusti naj curek vode teče po tvojem telesu, z nežnimi pritiski blazinic prstov pa svoje lasišče nežno zmasiraj. Masažo prični na temenu, potuj proti vrhu glave in na stran k ušesom.
- V kopalnico lahko nastaviš tudi malo putpurija, da boš med prhanjem vonjala prijeten vonj eteričnega olja.
- Privošči si tudi malo drugačne gele za tuširanje kot je vonj po čokoladi, jagodi ali čemu podobnemu. Dišava čokolade zelo dobro deluje na telo in sprošča.

Blagodejna kopel

- V kad natoči vodo, ki naj ne bo prevroča, saj lahko vroča voda kožo le izsuši.
- Kad napolni z milnimi mehurčki in vlažilnimi dišečimi olji. Naj bo kad polna pene, ki ji lahko dodaš tudi kakšen prijeten vonj.
- Lahko si pripraviš kopel iz zeliščnega čaja, ki je dober za kožo. Deset velikih žlic posušene kamilice prelij z nekaj litri vrele vode in pusti stati 5 minut. Nato poparek precedi in ga dolij vodi v kadi. Kamilična kopel te bo pomirila in naredila tvojo kožo nežno in mehko.
- Če so tvoje mišice utrujene in boleče, v kad kani dve pesti morske soli in si privošči slano kopel, ki sprosti napete mišice.
- V vročih dneh telesu privošči hladilno kopel. Potrebuješ nekaj metinih listov, limonino lupino, mleko v prahu in mehko krpico. Vse skupaj daj v krpo, zveži skupaj in namesti pod pipo. Voda naj teče preko krpe in kmalu boš začutila svežino hladilne kopeli.
- Sproščujočo kopel lahko ustvariš tudi s svečkami. Izberi dišeče svečke, ki bodo naredile pravo svetlobno terapijo.
- Med kopanjem ugasni vse kot je telefon, televizija, radio. Poskušaj se sprostiti v tišini in se odredotoči na dihanje in misli na kaj lepega. Lahko se potopiš tudi v kopel in poslušaš vodo.
- Poskusi masažo pod vodo. Pod vodo poskušaj s palcem masirati podplate od prstov pa vse do pete.

Komentarji

Ni komentarjev. Bodi prvi in ​​komentiraj

Brskajte še naprej Kliknite in si oglejte našo ponudbo v celoti! PRIKAŽI VSE IZDELKE
  • PLAČILNE METODE:
  • paypal
  • PredračunPredračun
  • Po prevzemuOb prevzemu z gotovino
  • paypalVarno plačilo
Copyright © 2020 Puranatura d.o.o.Ekološka, organska in naravna kozmetika. Na naši spletni strani si zelo prizadevamo objavljati samo preverjene in pravilne podatke, če na naši strani odkrijete neresnične oziroma neustrezne informacije, nam to prosimo sporočite.