Vstani iz postelje čudovita!

 

1. Poskrbi za kožo

Obiski pri kozmetičarki so obvezni, če imaš težave s kožo (na primer, da se ti pogosto pojavijo mozolji, ali pa da imaš razpokane kapilare), saj sama ne moreš poskrbeti za vse. Poleg tega ti le kozmetičarka lahko pravilno svetuje, katere izdelke moraš uporabljati, če želiš izvajati pravilno nego. V primeru, da je tvoja koža neproblematična, je dovolj le en obisk.

2. Izgledaš neprespana?

Rešitev za podočnjake in zabuhlost se skriva v pravi izbiri kreme. Namesto običajne uporabi kremo z minerali in aloe vero, ki bo pomirila kožo in zmanjšala podočnjake, da se boš lahko brez skrbi sprehajala med ljudmi.

3. Barva za trepalnice

Lepe trepalnice so ključen korak do lepega videza. Si že kdaj slišala, da obstaja barva za trepalnice? Če si pobarvaš trepalnice s črno barvo, ne boš več potrebovala maskare in tvoje trepalnice bodo videti lepe tudi med spanjem. Skoči v bližnjo drogerijo in prosi za barvo za trepalnice. Lahko pa odideš v lepotni salon in bodo oni poskrbeli za to.

4. Oljna kopel

Preden greš spat, si privošči kopel z naravnimi olji in dišavami, ki te bodo sprostile in hkrati omehčale kožo po celem telesu. Pri tem si zavrti svoj najljubši komad in se prepusti užitkom. Telo se bo pripravilo na spanje in na nov dan.

5. Spanec

Nič te ne bo naredilo lepše, kot dober osemurni spanec. To je čas, ko se mišice sprostijo in naberejo energijo za nov dan. To je čas, ko se telo oddahne in okreva po napornem dnevu, zato nikar ne krajšaš spanca s poznimi oddajami na televiziji, ker ti bo naslednji dan žal.

Komentarji

Ni komentarjev. Bodi prvi in ​​komentiraj

Brskajte še naprej Kliknite in si oglejte našo ponudbo v celoti! PRIKAŽI VSE IZDELKE
  • PLAČILNE METODE:
  • paypal
  • PredračunPredračun
  • Po prevzemuOb prevzemu z gotovino
  • paypalVarno plačilo
Copyright © 2019 Puranatura d.o.o.Ekološka, organska in naravna kozmetika. Na naši spletni strani si zelo prizadevamo objavljati samo preverjene in pravilne podatke, če na naši strani odkrijete neresnične oziroma neustrezne informacije, nam to prosimo sporočite.