Pa je res tako? Ženske res preveč kompliciramo? Velikokrat da.

zenske komplicirajo
Še posebej ko gre za partnerske odnose smo velikokrat negotove, velikokrat nesmiselno tuhtamo in iščemo težave kjer jih ni. Moški in ženske smo različna bitja.

Dejstvo je, da večina moških ne komplicira tako kot ženske. In ženske tudi iz tega ker se moški ne obremenjujejo in nam ne zaupajo težav delamo težave. Zapleteno. Če moškega vprašamo če smo v tej obleki videti debele in če ne bo on ihtel nazaj odgovarjat da ni tako, da smo lepe in seksi se bomo že obremenjevale da mu več nismo všeč. Če bo šel enkrat raje s kolegi na pivo kot pa prišel preživet večer z nami se bomo spet obremenjevale, da je kaj narobe.

Če bo kdaj prišel k nam pa mu ne bo do pogovora bomo vrtale vanj dokler se ne bomo skregali in spet se bomo obremenjevale. Kaj storiti, da se ne bomo obremenjevale za vsako stvar medtem ko našega dragega sploh nič ne skrbi? Najbolje je, da se prepustimo toku, ne analiziramo vseh besed, ki jih izreče in ne iščemo dvojnih pomenov.

Če reče nekaj kar si lahko tudi drugače razlagamo, ga vprašamo kaj je s tem mislil. Velikokrat pomaga pogovor, če pa moškemu ni do njega pa se ne rabimo spet obremenjevat.
Živimo življenje in se ne obremenjujmo z nepotrebnimi stvarmi, prave težave še prehitro pridejo.