Naša zgodba

 

brat in sestraZagotovo se sprašujete, kako sva prišla na to idejo. Jaz, Aleksander, nikoli nisem bil prav posebej pozoren na kozmetične izdelke, ki sem jih uporabljal. Kupil sem jih zaradi obljub na embalaži - "izgledali boste čudovito, imeli boste bolj sijočo kožo, lepše in bolj zdravo telo ..." Sčasoma pa sem se začel bolj ozaveščati in prebirati razna gradiva o sestavinah, ki se jih uporablja v kozmetični industriji. Šokiralo me je, ko sem bral o parabinih, parafinih, umetnih dišavah in barvah ter njihovem škodljivem vplivu na telo in zdravje nasploh.

 

Tudi moja sestra se je zgrozila, predvsem zato, ker so nam te informacije večinoma prikrite, ko se odločamo za nakup. V želji po uporabi boljših, naravnih proizvodov (šamponov, mil, krem idr.) ter ker tega trg v zadostni meri še ne ponuja, sva se odločila, da odpreva spletno trgovino Puranatura. Kot že ime pove, bova ponujala izdelke, ki temeljijo na popolnoma naravnih sestavinah.


Naša misija je:

Delavnica izdelave naravna kozmetika

Osrečiti vse ljudi, da bodo srečni in zadovoljni v svoji koži.


Naše vizija je:

Postati svetovno spletno mesto, kjer lahko ljudje najdejo vrhunske izdelke za njihovo kožo in informacije ki jim bojo pomagale v življenju.


Naše vrednote so:

 1.Postaviti stranko na prvo mesto in ji ponuditi najboljšo izkušnjo nakupovanja

2.Sprejemaj druge in prinašaj pozitivno vzdušje

3.Bodi inovativen

6.Vedno rasti in se izobražuj

4. Bodi pogumen,organiziran in kreativen

5.Zgradi zaupanje v ekipi in s strankami

7.Poskušaj narediti stvari boljše

8. Naj bojo drugi impresionirani nad tvojim delom


Prepričani smo, da je vse kar naše telo potrebuje, v naših izdelkih, ki so iz naravnih sestavin in so brez sulfatov, parabenov in sintetičnih dišav, ki nehote poškodujejo lase in kožo. Naš cilj je, da uporabite čim več naravnih in organskih sestavin, kot je mogoče, kar bi v svetu omogočalo, da bi se proizvajalo izdelke najvišje kakovosti. Naši izdelki za nego so iz naravnega masla, eteričnih olj, nosilnih olj in naravnih arom. 

 

Naša naloga je, da podpremo proizvode, ki ne poškodujejo las ali telesa, ampak popraviljo in krepijo las ter povečajo naravno lepoto vsakega posameznika.  

 
Brskajte še naprej Kliknite in si oglejte našo ponudbo v celoti! PRIKAŽI VSE IZDELKE
  • PLAČILNE METODE:
  • paypal
  • PredračunPredračun
  • Po prevzemuOb prevzemu z gotovino
  • paypalVarno plačilo
Copyright © 2018 Puranatura d.o.o.Ekološka, organska in naravna kozmetika. Na naši spletni strani si zelo prizadevamo objavljati samo preverjene in pravilne podatke, če na naši strani odkrijete neresnične oziroma neustrezne informacije, nam to prosimo sporočite.